برشته کاری قهوه نیکو دان
تولید و توزیع قهوه و محصولات پودری وابسته
اتیوپی یرگاشف واشد هاروسوکه (اسپشیالیتی): در این پست و پستهای آتی، لاینهای تخصصی کشور اتیوپی که در حال حاضر در برشتهکاری نیکودان موجود هست رو معرفی خواهیم کرد
این معرفی رو با یکی از باکیفیتترین قهوههای یرگاشف از منطقهی هاروسوکه (که به کشت قهوههای تخصصی و ارگانیک معروف است) شروع میکنیم.
دانهی قهوه یرگاشف هاروسوکه از گونهی هیرلوم و با فرآوری واشد دارای طعمیادهای مرکباتی، گلی و همچنین میوههای هستهدار هست که در انتها و افتر تیست با فلیورهای چای سیاه ادامه پیدا میکنه؛ همچنین قبل از سرو شما آرومای آجیلی و میوهای رو احساس خواهید کرد.
بادی متوسط، اسیدیته شفاف با شدت متوسط و کیفیت بالا از دیگر ویژگیهای این دانهست و نهایتا همانطور که از همچین دانهای انتظار میره دارای شیرینی محسوس و کاراملیست که اون رو به یک دونهی کاملا بالانس تبدیل میکنه.
یرگاشف واشد هاروسوکه هم برای سرو با روشهای دمی و هم برای عصارهگیری اسپرسو میتونه یه انتخاب ایدهآل باشه که قطعا انتظارات مخاطبین خاص و تخصصی قهوه رو برآورده خواهد کرد!
این دانه رو میتونید با درجهی برشتگی مدیوم از ما تهیه کنید.
ما همیشه تلاش کردیم که محصولاتمون رو در بالاترین سطح ممکن تولید کنیم اما همیشه ضعفها و ایراداتی داشتیم که بهش واقف بودیم؛ تلاشمون این بوده که روز به روز بهبود ایجاد کنیم و از گذشته درس بگیریم…
طی هفته گذشته دستگاه جدیدمون (دیاستونر یا سنگزدا) به دستمون رسید و فرآیند سنگزدایی به شکل تخصصی به تولیداتمون اضافه شد؛ هر چند در گذشته این فرآیند رو برای روبوستاهایی که ناخالصی زیاد داشتن و هم برای عربیکاهای تخصصی به صورت دستی انجام میدادیم اما خب قطعا با خطاهایی همراه بوده و تمیز کردن صد درصدی همهی تولیدات برامون امکانپذیر نبود
از این هفته این کار رو با دستگاه تخصصی انجام میدیم که دونههای قهوه رو تا ۹۹ درصد از سنگ، چوب و سایز ناخالصیها تمیز میکنه… امیدواریم که بتونیم رضایت همکاران و مشتریان گرامی رو بیش از قبل بدست بیاریم
دانههای کامرشیال با درجات کیفی مختلفی به بازار عرضه میشن؛ گذشته از تفاوت کیفیت دانهی کشورهای مختلف، گاها دانههایی به بازار عرضه میشوند
که متعلق به یک کشور و یک منطقه هستند اما درجات کیفی مختلفی دارند و با اسامی مختلفی مانند گرید یک و دو یا اِی و دبلاِی و … میگویند
برای مثال دانهی چری با گریدهای اِی و دبلاِی و تریپلاِی نام گذاری میشود و یا دانههای عربیکای اتیوپی با نام گریدهای ۱ ، ۲ ، ۳ و.. عرضه میشوند. تفاوت گریدها عمدتا در دو موضوع است: یکی سایز و یکدست بودن اندازهی دانهها و دوم درصد دانههای معیوب یا دیفکتها.
گرید یک دیفکت و کواکر کمتری نسبت به سایر گریدها دارد و سایز دانههای یکدستتری دارد؛ به همین دلیل گریدهای مختلف از یک محصول عموما تفاوت طعمی، ظاهری و کیفی محسوسی دارند.
این دانه دارای بادی، تلخی و کافئین بالایی میباشد و بیشتر برای ترکیبات اسپرسو استفاده میشود.در حال حاضر ۴ گرید کیفی مختلف از این محصول در برشتهکاری نیکودان عرضه میشود.
در فرآیند رُست (بو دادن قهوه) دانههای پیبری متفاوت از سایر دانهها رُست میشوند و به همین دلیل برای داشتن یک رُست یکنواخت، آنها را پس از برداشت جدا و به صورت مجزا رُست میدهند.
در بازار ایران، دانهی روبوستا پیبی جایگاه ویژهای در بین مصرفکنندگان (جهت استفاده در ترکیبات پایهروبوستا) پیدا کرده است و دلیل آن هم قیمت مناسب و کافئین بالای این دانه می باشد.در حال حاضر سه لاین مختلف پیبی شامل «پیبی هند»، «پیبی ویتنام» و «پیبی پارچمنت» در برشتهکاری نیکودان موجود است که پس از ثبت سفارش با درجه برشتگی دلخواه رست و برای مشتریان گرامی ارسال میشود.