قهوه چی
قهوه چی
برشته‌کاری قهوه ژاو

برشته‌ کاری قهوه ژاو

برشته‌ کاری قهوه ژاو

کارخانه قهوه ژاو
مرکز آموزشی، تحقیقاتی

پاییز سال 1398 بعد از سال‌ها فعالیت در صنعت قهوه تصمیم گرفتیم مجموعه‌ای آکادمیک با هدف ارتقای این حوزه بنا کنیم. «کارخانه‌ی قهوه‌ی ژاو» به‌عنوان نتیجه‌ی این تصمیم، یک مرکز تحقیقاتی در حوزه‌ی قهوه است که به تحقیق در بستر‌های مختلفی مانند آموزش، برشته‌کاری و توانمندسازی مجموعه‌های مرتبط با قهوه می‌پردازد.

 

«ژاو» نامی فارسی‌ست به معنای عصاره، خالص و چکیده‌ی هر چیز. «کارخانه‌ی قهوه‌ی ژاو» هم قرار است عصاره و چکیده‌ی هرآنچه به قهوه است را در خود جای دهد. همکاران ما در بخش تحقیق و توسعه، همگام با علم روز دنیا و در ارتباط مستمر با افراد شاخص صنعت قهوه در سطح بین‌المللی، دانش خود را به‌روز نگه می‌دارند؛ دانشی که برای ارتقاء کیفی کارگاه‌های برشته‌کاری و هر مجموعه‌ی مشابهی ضروری است.

 

در بخش آموزش برگزاری مستمر دوره‌‌ها و کارگاه‌های حضوری و آنلاین برای علاقه‌مندان قهوه در تمام سطوح در اولویت ما قرار دارد. در بخش برشته‌کاری نیز دقت و حساسیت بالایی در انتخاب دانه‌ی‌ سبز به کار می‌بندیم تا قهوه‌های برشته‌شده‌ی «کارخانه‌ی قهوه‌ی ژاو» همیشه با تجربه‌ی جدیدی برای علاقه‌مندان قهوه همراه باشند.

 

آدرس: تهران   میدان هفتم تیر  کوچه عبدالکریم شریعتی   پلاک ۲۳

 

دسته بندی برشته‌ کاری قهوه ژاو

 

V Series

اتیوپی سیداما
برزیل سرادو میناس
پرو هوآنکایو
اتیوپی هامبلا
ترکیب تخصصی ورتکس

A Series

اتیوپی هاماشو
کلمبیا سرزا
کنیا ماسیمبا
کنیا کیاوامورورو

X Series

کلمبیا ال‌ پارایسو ۹۲ ویلتون
پاناما دبورا نیروانا
پاناما بنجامین دیانوس
اتیوپی دهکده آلو

 

چه تفاوتی بین سری‌های قهوه وجود دارد؟

V Series

قهوه‌های سری V دانه‌هایی با امتیاز کیفی میان ۸۵-۸۰ هستند. این دانه‌ها در حجم زیاد موجود بوده و تولید آن‌ها نیز در حجم بالا امکان‌پذیر است. قهو‌های سری V از لحاظ قیمت و صرفه‌ اقتصادی برای مصرف روزمره‌ قهوه‌ تخصصی مناسب هستند.

A Series
قهوه‌های سری A دانه‌هایی با امتیاز کیفی میان ۹۰-۸۵ هستند. موجودی دانه‌ سبز و تولید این قهوه‌ها درحجم محدود بوده و کیفیت و وضوح طعمی آن‌ها نسبت به قهوه‌های سری V بیشتر است.

X Series
قهوه‌های سری‌ X دانه‌هایی با امتیاز کیفی بالای ۹۰ هستند. موجودی و حجم تولید آن‌ها بسیار محدود بوده و حاصل روش‌های فرآوری خاص هستند. در واقع این قهوه‌ها تجربه‌ نوشیدنی با ویژگی‌های طعمی منحصربه‌فرد از قهوه‌های مسابقاتی را برای شما رقم می‌زنند.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *