برشته کاری قهوه طهران
قهوه
آزادی
ترکیب عربیکا ۷۰ و ربوستا ۳۰
متشکل از قهوه های آمریکای جنوبی و آفریقا.
طعم های بادام هندی و گریپ فروت و شکلات تلخ در فنجان به وضوح احساس میشود.
قهوه ی پرو با طی کردن فرآوری طبیعی طعم های شکلات شیری،چای و آلبالوی شیرین را برای شما در فنجان نهایی برای شما تداعی میکند.
طعم و عطر بسیار غنی از مرکبات معمولا خاطره ای به یاد ماندنی از قهوه های تخصصی کلمبیا را برای مصرف کنندگان اش به جا میگذارد.
قهوه کلمبیا ارگانیک در اصل از کشور کلمبیا و با کمی تغییر در گلخانه ها،در میوه های بوته عربیکای این منطقه به وجود آمده است.
با این حال انواع عربیکا در حال حاضر در سراسر جهان رشد میکند و هر کدام وجه تمایز و خصوصیات مخصوص به خود را دارند.
بولیوی
این کشوری در آمریکای جنوبی است که توسط پرو و شیلی در غرب، برزیل در شمال غربی و آرژانتین/پاراگوئه در جنوب محصور شده است.
بولیوی دارای آب و هوای عالی برای رشد دانههای قهوه با هوای گرم و مرطوب و ارتفاع زیاد است.
قهوه زامبیایی بیشتر در مناطق لوزاکا و نواحی شمالی کوههای موچینگا کشت میشود.
نواحی شمالی کوههای موچینگا شامل 4 ناحیه ایزوکا، ناکوند کاساما، ایسانیا و کاتهی هستند که از بهترین مناطق کشت قهوه در زامبیا محسوب میشود.
قهوه ی کنیا منطقه ی skuta
کنیا خاک های آتشفشانی حاصلخیز دارد که در کنار نور خورشید و بارندگی فراوان شرایط عالی ایی برای رشد قهوه را فراهم کرده.
قهوه ی کنیا منطقه ی skuta با سپری کردن فرآوری قهوه ی خیس طعمهای مرکبات ، آلو و .. را به زیبایی به شما یادآوری میکند
برشته کاری قهوه طهران