قهوه چی
قهوه چی
برشته کاری قهوه مونت

برشته کاری قهوه مونت

برشته کاری قهوه مونت

 

مجموعه مونت با پشتوانه ی دانش برگرفته از اساتید مجرب و با هدف ایجاد دسترسی آسـان قهوه ی تازه برشته شده با کیفیت ثابت در دو حوزه ی تخصصی و تجاری تأسیس شده است. دغـدغه ی برشته کاری مونت ارائـه ی محـصـولات متــنـوع و بــا کیفـیت مـطـابـق ذائـقـه ی همـوطنـان گـرامی مـی بـاشد .

 

‏“ Colombia Boyaka ”
Single origin

قهوه کلمبیا
.
.
این لاین از برند مونت برای هر دو روش عصار‌ه‌گیری به سبک اسپرسو یا دم‌افزارهای دستی مناسب است ولی با این قهوه، قهوه دمی بسیار منحصربه‌فرد و لذیذی تجربه خواهید کرد.
___________________________
مشخصات کالا
اسیدیته : بالا
بادی : بالا
طعم یاد : شکلات تلخ، میوه‌های استوایی، میوه خشک، آجیلی
خاستگاه : کلمبیا
ناحیه : بویاکا
ارتفاع کشت : ۱۳۰۰- ۱۸۵۰ متر از سطح دریا
فرآوری : نیمه شسته
وزن: ۲۵۰ گرم

 

مشخصات دانه قهوه کلمبیا لات 709
طعم یاد: دارچین – وانیل – کارامل – توت – شکلات

خاستگاه: کلمبیا

زراعتگاه: لات 709

ارتفاع کشت: 1750 متر از سطح دریا

فراوری: طبیعی بی هوازی

زیرگونه: کاتورا

کلمبیا از اوایل قرن نوزدهم قهوه‌هایی را تولید و صادر می‌کند که به خاطر بادی بالا و اسیدیته‌ی درخشان‌شان مشهور است. کلمبیا به لطف طیف وسیعی از مناطق کشت قهوه، ریزاقلیم و ارتفاعات، می تواند تقاضای قهوه را در طول سال برآورده کند.

امروزه حدود 540 هزار تولید کننده قهوه در کشور وجود دارد. حدود 95 درصد از این کشاورزان خرده‌ مالک با زمین‌های زیر 5 هکتار هستند. این کشاورزان مجموعاً حدود 16 درصد از تولید ناخالص داخلی کشاورزی سالانه کشور را تشکیل می دهند.

کلمبیا دارای طیف گسترده ای از ریزاقلیم ها و شرایط جغرافیایی است که طعم های منحصر به فردی را ایجاد می کند که در قهوه های کلمبیایی بسیار دوست داشتنی است.

طیف گسترده آب و هوای کلمبیا همچنین به این معنی است که زمان برداشت می تواند به طور قابل توجهی متفاوت باشد. با توجه به زمان های مختلف برداشت – قهوه کلمبیایی تازه تقریباً در تمام طول سال در دسترس است.

از آنجایی که کشاورزان کلمبیایی به طور فزاینده ای به بازارهای قهوه تخصصی دسترسی پیدا می کنند، آنها روش های فراوری فراتر از روش سنتی خیس را آزمایش می کنند. تولیدکنندگان در حال آزمایش انواع روش‌های جدید و تغییراتی برای فراوری موجود هستند، از جمله تغییر زمان تخمیر، افزودن مخمرها یا سایر محصولات به تخمیر قهوه و موارد دیگر.

تمرکز روزافزون بر صنعت قهوه تخصصی، شیوه تجارت تاجران و کشاورزان را تغییر می‌دهد. برای کشاورزان رایج‌تر شده است که باکیفیت ‌ترین دانه های خود را نگه می دارند تا آنها را به صورت جداگانه و با قیمت‌های بالاتر به بازار عرضه کنند. اغلب، آنها می توانند این لات ها را با اطلاعات قابل ردیابی بیشتری بفروشند که به مشتریان نهایی می رسد. برای کشاورزان، پیوند نام و داستان زندگی آنها با قهوه آنها، که سپس توسط کاربر نهایی خریداری و مشاهده می شود، مزایای زیادی به همراه دارد. این بدان معنی است که آنها می توانند روابط بلندمدت با برشته کاری ها را تقویت کنند و ارزش محصول خود را افزایش دهند.

نحوه فراوری

فاز 1 – تخمیر بی هوازی

پس از برداشت گیلاس ها را به مدت 7 روز بسته به دما و PH در مخازن دربسته با دریچه های خروج اکسیژن قرار می دهند.

هر روز، گیلاس های پایین مخزن به سمت بالا چرخانده می شوند تا اطمینان حاصل شود که همه گیلاس ها به طور یکنواخت تخمیر می شوند.

این مرحله زمانی به پایان می رسد که رطوبت گیلاس به زیر 20 درصد برسد.

فاز 2 – تخمیر طبیعی

در نهایت، گیلاس ها را از مخازن خارج کرده و روی تخت های آفریقایی قرار می‌دهند که طی آن تخمیر هوازی کوتاهی انجام می‌شود در حالی که سطح رطوبت کاهش می‌یابد و فرآیند خشک شدن آغاز می‌شود.

این فرآیند 2 هفته طول می کشد تا سطح رطوبت به زیر 11٪ برسد.

این روش فراوری باعث شدت یافتن طعم های میوه ای و تخمیری و طعم و عطر های متحیر کننده می شود.

پیشنهاد می شود جهت حفظ کیفیت طعم و عطر ، قهوه ها به صورت دانه تهیه شود و قبل از مصرف به مقدار مورد نیاز آسیاب گردد.

 

قهوه ترکیبی 60% عربیکا _ 40% ربوستا (امبر) – Arabica _ Robusta Blend – Amber

امبر در فنجان تو
قهوه ترکیبی عربیکا امبر مونت، از ترکیبی استفاده کرده که عاشقان سبک اسپرسوی جنوب ایتالیا را مجذوب خود کند. میزان تلخی مورد انتظار قهوه‌دوست‌ها در این ترکیب از محصول ترکیبی عربیکا-ربوستا بالاتر بوده تا بتواند طیف مخاطبان علاقه‌مند به سبک اسپرسوی جنوب ایتالیا را مجذوب خود کند. سهم اصلی قهوه‌ها در این ترکیب از آسیای شرقی است.

قهوه ترکیبی عربیکا (امبر)
ترکیب قهوه‌های مختلف با یکدیگر و خلق یک طعم جدید از جذابیت‌های دنیای قهوه است. عاشقان قهوه با ماجراجویی در این دنیا و ترکیب قهوه‌های مختلف به دنبال ایجاد عطر و طعم منحصربه‌فرد در یک فنجان قهوه هستند. و با کمی آزمون و خطا توانسته‌اند لذت نوشیدن قهوه را چندین برابر کنند. از طرفی دلیل دیگری که برای ترکیب قهوه می‌توان ذکر کرد، ایجاد عطر و طعمی بهتر از قهوه‌های تک خاستگاه است. ترکیب‌های قهوه از تعادل و پیچیدگی‌های بیشتری برخوردار هستند.

قهوه عربیکا مشهور است که عطر و طعمی دلنشین دارد اما گیرایی آن کمتر است. از سوی دیگر قهوه ربوستا دارای طعمی تلخ بوده اما گیرایی بیشتری دارد. حالا تصور کنید با ترکیب این دو به قهوه‌ای برسیم که هم عطر و طعم دلنشینی داشته باشد و هم از گیرایی مناسبی برخوردار باشد. اینجاست که ترکیب قهوه اهمیت خود را به رخ می‌کشد. با نسبت‌های متفاوت ترکیب حتی می‌توان هر بار به عطر و طعمی منحصر به فرد رسید و به این ترتیب لذتی چندباره و چندین برابر را از نوشیدن قهوه تجربه کرد.

نکته جالب توجه در مورد این محصول این است که یک باریستای حرفه‌ای با تغییر نسبت عصاره‌گیری می‌تواند اسپرسوهای متفاوتی را از این ترکیب استخراج کند.

 

مشخصات قهوه ترکیبی عربیکا (امبر)
اسیدیته: پایین

تن واری: بالا

طعم یاد: شکلات تلخ

 

قهوه ترکیبی 80% عربیکا _ 20% ربوستا (کارداموم) – Arabica & Robusta Blend – CARDAMOM

کارداموم در فنجان تو
ترکیب عربیکا و روبوستا (کارداموم) مونت، علاقه‌مندان قهوه به سبک اسپرسوی اصیل ایتالیایی را به‌عنوان مخاطب ویژه خود می‌شناسد. ترکیبی متعادل از عربیکای آمریکای جنوبی و مرکزی و روبوستای شرق آسیا که در کنار ایجاد اسیدیتی متعادل، تلخی جذاب و ترکیبی از طعم یادهای شکلات تلخ از گونه عربیکا و خواص ذاتی روبوستا را در فنجان نهایی شما به ارمغان خواهد آورد. این محصول در ترکیب با شیر، تعادل طعمی ناشی از تلخی قهوه و شیرینی شیر را برای علاقه‌مندان به این نوع نوشیدنی‌ها با خود همراه دارد.

قهوه ترکیبی عربیکا-ربوستا (کارداموم)

هدف اصلی ترکیب قهوه عربیکا و ربوستا رسیدن به تعادل و درواقع درست کردن یک قهوه ایده‌آل است تا نوشیدن قهوه بیشتر از همیشه لذت‌بخش و هیجان‌انگیز باشد. به طور کلی می‌شود گفت ترکیب قهوه برای خلق طعم و عطر منحصربه‌فرد و ایجاد ویژگی‌های دلخواه شماست.

البته برخی اینگونه تصور می‌کنند که ترکیب کردن یعنی پذیرفتن بی‌چون‌وچرای نوعی از قهوه بدون راهی برای فرار از طعم قهوه‌های برشته‌شده! اما اصلا اینطور نیست. هریک از ترکیبی‌های قهوه عربیکا و ربوستا به تنهایی می‌تواند عطر و طعم دلخواه و یک نوشیدنی منحصربه‌فرد را برای قهوه‌دوست‌ها به وجود بیاورد.

 

مشخصات دانه قهوه ترکیبی عربیکا-ربوستا (کارداموم)
اسیدیته: متوسط به پایین

تن واری: بالا

طعم یاد: شکلاتی، مغزیجاتی

 

قهوه ترکیبی عربیکا ( جینجر ) – Arabica Blend – GINGER

عربیکا جینجر در فنجان تو
قهوه ترکیبی عربیکا جینجر مونت با ترکیبی خاص از دو زیرگونه یکسان عربیکا از جنوب شرق آسیا که با درجه برشته‌کاری متوسط درست شده است، طیف مخاطبانی را که اسیدیتی متوسط، تن واری بالا را در فنجان خود انتظار دارند، راضی نگه می دارد. تجربه نوشیدن اسپرسوی این ترکیب همراه با طعم یادهای آجیلی با ماندگاری طعمی شکلات تلخ در کام شما بوده که برای نوشیدنی‌هایی بر پایه شیر به خصوص کافه لاته، پیشنهاد جذابی می‌تواند باشد.

قهوه ترکیبی عربیکا (جینجر) مونت
اگر شما در یک فنجان قهوه خوب بیشتر به دنبال طعم و عطر مسحورکننده آن هستید، قهوه ترکیبی عربیکا جینجر همان چیزی‌ست که می‌خواهید. اما دانه قهوه عربیکا چه ویژگی‌هایی دارد که باعث طعم و عطر خاصی شده است؟

ابتدا باید بگوییم که گیاه عربیکا به صورت بوته‌هایی بزرگ در مناطق حاره‌ای با ارتفاع ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ متر از سطح دریا رشد می‌کند. دانه این گیاه با شکلی نسبتا صاف و تخت و اندازه‌ای بزرگ‌تر از دانه قهوه ربوستا قابل تشخیص است. دانه قهوه عربیکا بعد از بودادن عطر و طعم جذابی دارد. از لحاظ میزان کافئین، قهوه عربیکا نسبت به ربوستا از کافئین کم‌تری برخوردار است. با این حال چربی و ترشی بیشتری دارد و همین ویژگی باعث می‌شود طعم دلنشین‌تری داشته باشد. قهوه مرغوب و باکیفیت عربیکا کمی مزه شیرین و ته‌مزه شکلاتی، آجیلی و کاراملی دارد و شاید کمی مزه میوه‌ای هم حس کنید.

قیمت قهوه‌ی عربیکا در بازار جهانی گران‌تر از بقیه گونه‌های قهوه است اما نمی‌توان لزوما این را به حساب مرغوبیت آن گذاشت. بلکه این اختلاف قیمت بیشتر به علت حساس بودن درخت عربیکا و آسیب‌پذیری آن در برابر آفت‌ها و شرایط نامساعد رشد است. با این حال بیشترین میزان تولید قهوه در دنیا مربوط به عربیکا بوده که چیزی در حدود هفتاد درصد کل محصول قهوه‌ دنیا است. در گذشته خاستگاه و اصلی‌ترین مناطق کشت این گیاه ارتفاعات کوهستانی یمن، جنوب غربی اتیوپی و جنوب شرقی سودان بوده‌ است و به همین خاطر به آن «قهوه‌ عربی» می‌گفتند. علت شهرت این گونه هم به عنوان قهوه‌ عربیکا هم به همین پیشینه برمی‌گردد.

 

مشخصات دانه قهوه ترکیبی عربیکا (جینجر)

اسیدیته: متوسط

تن واری: متوسط

طعم یاد: ادویه ای، آجیلی، شکلاتی

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *