برشته کاری قهوه هایک
هایک محصولی زاده شده از باور، هیجان و قدرت است
برند کافی هایک از سال 97 با افتتاح کارخانه برشته کاری هایک در حوزه قهوه آغاز به فعالیت کرده است.
این برند افتخار دارد با داشتن تنوع زیادی از قهوه های تجاری تا قهوه های تخصصی تازه برشت طیف وسیعی از ذائقه طعمی مصرف کنندگان قهوه را تامین کند.
هایک اسطورهای است قدرتمند که بار وظیفهی بنیانگذاری یک تمدن را به دوش دارد.
کمانداری است که درعین توانمندی نوید کشت و رشد و باروری میدهد و نشان توسعه و رشد مستقل است.
هایک محصولی زاده شده از باور، هیجان و قدرت است
.ما در کارگاه برشتهسازی هایک، با تاثیر از شخصیت این اسطوره کوشیدهایم تا با باور به توانایی تولید در مرز و بوممان ، ایران ، با تکیه بر دانش روزمان از قهوه و آگاهی از ذائقهی ایرانیان، محصولی «با کیفیت» و منطبق بر ذائقهی ایرانی تولید کنیم.
گروه هایک بهترین قهوه ها را از سراسر کمربند قهوه در ایران جمع میکند
تا در فنجان شما تجربهای منحصربهفرد از هارمونی طعم و عطر را با دانش برشته کاری به وجود آورد.هر محصول، از قهوهی ترکیب شده برای اسپرسو تا قهوه های تخصصی و تک خاستگاه، از فیلتر های انتخاب، وسواس و کنترل متعددی گذشته تا با لذت شما از تجربه ی نوشیدن قهوه معنی یابد.
Michael Jordan – 45
ترکیبی از 60 درصد قهوه ی عربیکا و 40 درصد قهوه ی روبوستا
کافئین و تلخی کمتر و غلظت متوسط رو به بالا
طعم های آجیلی و شکلاتی از واضح ترین شاخصه های طعمی این ترکیب هستند.
Arabica : 60%
Robusta : 40%
Stephen Curry – 30
ترکیبی از 60 درصد قهوه ی روبوستا و 40درصد قهوه ی عربیکا
کافئین و تلخی زیاد و غلظت بالا
طعم های آجیلی و شکلات تلخ از واضح ترین شاخصه های طعمی این ترکیب هستند.
Arabica : 40%
Robusta : 60%
Kobe Bryant – 24
ترکیبی از 80 درصد قهوه ی عربیکا و 20 درصد قهوه ی روبوستا
کافئین نسبتا کم و غلظت متوسط رو به بالا با شیرینی و اسیدیتهی متوسط
طعم های شکلات شیری و میوه ای و پس مزهی کاراملی از واضح ترین شاخصه های طعمی این ترکیب هستند.
Arabica : 80%
Robusta : 20%
Shaquille O’Neal – 34
ترکیب 100 درصد عربیکای قهوه های آمریکای مرکزی و جنوبی
کافئین خیلی کم و غلظت متوسط با شیرینی بالا و اسیدیتهی متوسط
طعم های شکلات شیری و میوه ای از واضح ترین شاخصه های طعمی این ترکیب هستند
Arbica : 100%
Roast Level : Medium-Dark
Magic Johnson – 32
ترکیب 100 درصد عربیکای قهوه های آمریکای مرکزی و آفریقا
کافئین خیلی کم و غلظت متوسط با اسیدیته ی بالا و شیرینی متوسط
طعم های مرکباتی ، سیب و پوست لیموی زرد از واضح ترین شاخصه های طعمی این ترکیب هستند.
Arabica : 100%
Roast Level : Medium