قهوه چی
قهوه چی
قهوه گریفون

برشته کاری قهوه گریفون

برشته کاری قهوه گریفون

 

گروه برشته کاری گریفون در راستای تحقیق، پژوهش و توسعه ی صنعت قهوه و تولید انواع قهوه های تجاری و تخصصی، مشغول فعالیت می باشد

با انتخاب و گزینش مرغوب ترین دانه ها از بهترین سورس های دانه ی سبز از سراسر دنیا و به کارگیری پیشرفته ترین تکنولوژی در زمینه ی برشته کاری و دانش بلندینگ، سعی بر آن دارد که محصولی با بالاترین کیفیت و مناسب ترین قیمت، مطابق با ذائقه ی ایرانی تولید و عرضه نماید.

هدف گریفون به کارگیری و بهره مندی از اصیل ترین الگوها از فرهنگ ایرانی به منظور ترویج و توسعه فرهنگ قهوه نوشی در بین اقشار مختلف جامعه می باشد. همچنین درصدد آن است تا فعالیت خود را در عرصه های بین المللی گسترش دهد

گریفون یا شیردال موجودی است با سر عقاب، بدن شیر و گوش اسب که این اجزا نماد تیزبینی، قدرت و توجه است و تیم گریفون با بهره گیری از این صفات در عرصه فعالیت های خود ضمن توجه به ذائقه ی ایرانی (تیزبینی) با تمام توان و استعداد خود (قدرت) و با بهره گیری از باز خورد مشتریان (توجه) سعی بر این دارد تا تیم ایده ها و فناوری های نوین باشد

 

لاین پارادایس

لاین پارادایس با قهوه‌ی ۱۰۰٪ عربیکا تحت عنوان یک قهوه تخصصی – ترکیبی می‌باشد که از قاره‌های آمریکای جنوبی و آفریقا، در چهارچوب امتیازی قهوه‌های اسپشیالیتی و با فرآوری شسته، به دست تیم برشته‌کاری گریفون رسیده و با در نظر گرفتن ماهیت و خصوصیات طعمی به بهترین نحو ممکن رست شده است.
طعم غالب این قهوه در نوشیدنی اسپرسو، شیرینی متوسط و نسبتا گذرا و سپس اسیدیته خوشایند و ماندگار است که برایمان یادآور مزه‌ی انگور سبز و آلو سیاه می‌باشد‌
طعم یاد های پارادایس در شیر قهوه با مبانی استاندارد، فندق و سیروپ میپل است و توجه کنید که در این قهوه شما تن‌واری و تلخی متوسط رو به پایین را خواهید داشت.

 

میراکل

قهوه‌ ۱۰۰٪ عربیکای ممتاز ( premium blend ) میراکل، از قاره‌ی آمریکای جنوبی با فرآوری طبیعی، مناسب برای افرادی است که شدت طعمی گونه عربیکا را در کنار تلخی کلاسیک قهوه دوست دارند؛ نوشیدنی اسپرسوی میراکل با طعم شیرینی متوسط و گذرا شروع می‌شود و پس از تلخی خوشایند و البته ماندگارِ میپل، در حالی که بوی وانیل احساس دهانی غالب ما هنگام نوشیدن جرعه‌ی آخر است به اتمام می‌رسد.
ما به عنوان خانواده‌ی گریفون معتقدیم که شیرقهوه‌ی این لاین، با طعم غالب شکلات شیری و کارامل و بافت بشدت خوشایند مخملی روی زبان،مطمئناً یکی از خاص ترین و مطلوب ترین قهوه‌ های موجود برای دوستداران قهوه های ترکیبی با شیر است.

 

سانرایز

سانرایز برای کسانی است که از قهوه خود در کنار اسیدیته و سوییتنس گونه عربیکا، کافئین و تن‌واری بالای گونه روبوستا را انتظار دارند. این قهوه کامرشیال با ترکیب ۲۰-۸۰ عربیکا از قاره‌های آسیا و آفریقا با فرآوری طبیعی، در نوشیدنی اسپرسو یادآورِ طعم شیرینی‌ای گذرا مانند کارامل و پسامزه‌ای ماندگار و مطلوب مانند تلخی کلاسیک شکلات است.
ماهیت خاستگاه های استفاده شده در این قهوه مسبب به وجود آمدن طیف وسیعی از طعم ها، از اسیدیته غالب تا تلخی خوشایند قهوه، باعث رضایت حداکثری افرادی است که به دنبال قهوه های ترکیبی با بالانس طعمی هستند.

 

 

قهوه پاوا

قهوه پاوا که به خاطر شباهتش به
سبک طعمیِ قهوه های ایتالیایی نام خود را از هنرمند سرشناس ایتالیایی لوچانو پاواروتی گرفته است، تیره برشت ترین و کلاسیک ترین قهوه گریفون، از قاره های آسیا و آفریقا با فرآوری طبیعی، با طعم یاد های شکلات تلخ و بادام، هم در اسپرسو و هم در شیر قهوه، مناسب کسانی است که به دنبال کافئین و تلخی در قهوه خود هستند.
این قهوه دارای اسیدیته بسیار پایین، شیرینی متوسط رو به پایین، تلخی بالا و تن واری متوسط به بالا می‌باشد.

 

گوجی

 

قهوه‌ای تخصصی که از منطقه‌ی گوجی در کشور اتیوپی و مزارع دیمتوترو در ارتفاع کشت 2100_1800 از سطح دریا و با فرآوری طبیعی، به دست متخصصین برشته‌کاری شرکت گریفون رسیده است و با درجه برشته کاری برای گجت های دمی، یکی از میوه‌ای ترین لاین ها با طعم‌ یاد های سیب سبز، گیلاس و بادام است.
فرآوری این قهوه در کنار جمع‌آوریِ هیرلومِ جوره‌ها؛ باعث پیچیدگیِ طعمی‌ای زیبا از اسیدیته و شیرینی با شدتِ مطلوب و ماندگاری متوسط رو به پایین می‌باشد.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *