قهوه چی

برشتکاری قهوه لم

قهوه

۲۵ بهمن ۱۴۰۲
قهوه چی
برشتکاری قهوه لم

برشتکاری قهوه لم

برشتکاری قهوه لم

 

همه چیز در مورد قهوه لم :

لم یک شرکت تولیدی و خصوصی در زمینه برشته کاری قهوه است که بعضی دسته‌جات پودری نیز تولید می‌کند. قهوه‌ی لم از سال ۱۳۹۶ کار خود را در تهران آغاز نموده است. رستری قهوه لم داخلی می‌باشد و در چند سال اخیر بسیار موفق بوده است. منبع دان های قهوه لم از ارتفاعات و فلات مناطق آمریکای مرکزی، آمریکای جنوبی، جنوب شرقی و آفریقا می‌باشد. دان های قهوه بایستی درست و تخصصی ترکیب شوند تا بالانس طعمی در آن به حداکثر خود برسد و قهوه لم با ترکیب درست توانسته بهترین طعم و عطر را ارائه دهد.

برند قهوه لم یک شرکت و تولیدی خصوصی است که در زمینه تخصصی برشته‌کاری، آموزش و تجارت قهوه و محصولات وابسته با هدف پرکردن خلا قهوه باکیفیت تولید شده در ایران و ترویج فرهنگ قهوه‌نوشی از فروردین ۱۳۹۶ در تهران تاسیس و فعالیت خود را از همان سال آغاز کرد. این شرکت با پشتوانه دو دهه تجربه و فعالیت موثر موسسان خود در اکوسیستم آموزش – فرهنگ‌سازی و تجارت قهوه در ایران با بهره‌گیری از نیروی متخصص، تکنولوژی و دانش روز دنیا هدف خود را تامین کرده و اولویت را تولید محصولات باکیفیت طبق استانداردهای جهانی در ایران گذاشته است.

برای آشنایی مخاطبان عزیز با مجموعه لم، دامنه فعالیت‌های شرکت به سه شاخه اصلی تقسیم می‌شود:

۱- تامین دانه سبز قهوه ، برشته‌کاری قهوه در دو شاخه قهوه‌های تجاری ترکیب روبوستا، عربیکا، عربیکا خالص، قهوه‌های تخصصی (۱۰۰ % عربیکا تک‌خاستگاه)، بسته‌بندی و پخش محصولات.

۲- برگزاری کارگاه‌های آموزشی در زمینه مهارت‌های شناخت قهوه و باریستا در آکادمی مجهز مجموعه و همینطور برگزاری کارگاه‌های مختلف ۱ الی ۲ روزه درسایر شهرها و استان‌ها در سراسر ایران در راستای مسئولیت اجتماعی مجموعه و ارتقاء شناخت عمومی جامعه از فواید، چیستی، چرایی، چگونگی و تنوع قهوه.

۳- مشاوره، احداث و راه‌اندازی انواع سبک‌های کافی‌شاپ و کسب و کارهای مرتبط با قهوه.

افتخار مجموعه ما در طول سال‌های گذشته و حال، تجربه‌های موفق همکاری، تعامل با مجموعه‌های نام‌آشنا و خوش‌نام در سراسر ایران است. با توجه به شناخت ما از تجربه و توانایی تیم همکاران‌مان در قهوه لم، توانایی و افتخار ارائه محصولات و خدمات به کاربران خانگی، کافه‌ها، رستوران‌ها، هتل‌ها و کلیه مجموعه‌های تولیدی را داریم.

در ابتدا یکی از حساس‌ترین و مهم‌ترین عناصر در شکل‌گیری یک فنجان قهوه ایده‌آل، انتخاب دانه‌های سبز مرغوب و باکیفیت است. در همین راستا تیم تحقیق، کنترل کیفیت و بازرگانی ما در قهوه لم با وسواس و تعهد، دانه‌های قهوه استفاده‌شده در محصولات لم را در دو شاخه تجاری و تخصصی از بهترین مزارع و منابع در اقصی نقاط دنیا انتخاب کرده و پس از انجام آزمایش‌های کنترل کیفی، پیش از استفاده در لابراتوار مجهز این مجموعه در کارخانه اقدام به خرید محصولات خود می‌کند.

عوامل تاثیرگذار بر کیفیت نهایی قهوه برشته‌شده عبارتند از:
۱. تکنولوژی و کیفیت دستگاه برشته‌کاری قهوه که توانایی کنترل پارامترهای مختلف از جمله کنترل فشار و حرارت مخزن اصلی را داشته باشد، کنترل سرعت چرخش و میزان دود خروجی و جریان هوا، جنس بدنه درام، عایق‌بندی، نوع سوخت و آلیاژهای استفاده‌شده در بدنه و صفحه خنک‌کننده دانه برشته‌شده، قدرت و کیفیت انتقال گرمای یکنواخت به تمامی لایه‌های دانه قهوه و ..

۲. برشته‌کار قهوه که نیاز به تجربه، دانش و مهارت زیادی دارد.

۳. گاززدایی یا استراحت دانه برشته‌شده پس از فرایند برشته‌شدن و کنترل میزان گاز دی‌اکسید کربن موجود در قهوه بسته‌بندی شده برای حفظ تازگی و کیفیت محصول نهایی.

۴. جنس و آلیاژ بسته‌بندی در نظر گرفته شده برای نگهداری قهوه که حتما باید از جنس و مواد مناسب که قابلیت همجواری با مواد غذایی را داشته باشند استفاده شود تا نسبت به مواد غذایی واکنش شیمیایی نشان ندهد. همچنین استفاده از سوپاپ یک‌طرفه تخلیه‌کننده دی‌اکسید کربن حبس‌شده در دانه‌های قهوه برای خروج از بسته‌بندی و پاره‌نشدن و انفجار پاکت در حین حمل و نقل و نگهداری از الزامات است.

هدف و انگیزه لم از ایجاد کارخانه برشته‌کاری قهوه در ایران:

۱. تمرکز بر تولید کالای با کیفیت
۲. معرفی و فرهنگ‌سازی قهوه با کیفیت به‌ویژه عربیکا و عربیکای تخصصی (اسپشیالیتی)
۳. حمایت از صنعت‌گران و متخصصین داخلی و همینطور نیروی متخصص وطنی
۴. اشتغال‌زایی و کارآفرینی
۵. حمایت از مزرعه‌داران تولید‌کننده محصولات باکیفیت
۶. جلوگیری از هدررفت استعدادها و پتانسیل نیروی کار متخصص وطنی
۷. صرفه‌جویی و جلوگیری از هدررفت سرمایه‌های داخلی و ارزش‌افزوده اختصاص‌یافته به واردات محصولات مشابه
۸. رقابت با محصولات خارجی و اثبات توانایی داخلی
۹. کاهش هزینه تمام‌شده یک فنجان قهوه با کیفیت و تازه‌‌برشت در ایران
۱۰. کیفیت‌مداری و حمایت از حقوق مصرف‌کننده

یکی از اصلی‌ترین و مهم‌ترین ویژگی‌های محصولات لم، توجه به تازگی، عطر و مزه نهایی قهوه است. در تهیه محصولات لم از تکنیک‌های خاصی برای افزایش عطر و رایحه ذاتی گونه‌های مختلف قهوه استفاده می‌شود. وجود لایه خامه‌ای بی‌نظیر بر روی سطح اسپرسو و همینطور طعم خاص در قهوه‌های تهیه‌شده به روش‌های دمی برای علاقه‌مندان، از امتیازات قهوه لم است. برای کسب نتیجه و تجربه‌ای مطلوب ما به شما پیشنهاد می‌کنیم که از قهوه تازه برشته‌شده که به صورت دانه در بسته‌بندی چند جداره و هوابندی شده ارائه می‌شود استفاده کنید و حتما قبل از دم‌کردن آن را آسیاب و استفاده کنید.

برای اینکه طعم‌ها هویت لازم را در فنجان قهوه دم‌شده به روش اسپرسو یا دمی برای شما داشته باشند، ما تمام مراحل فرآوری را بارها و بارها کنترل کرده‌ایم. مجموعه ما با فعالیت و توجه خود به این نکات کشت و زرع قهوه خوب را در اقصی نقاط دنیا تشویق و حمایت می‌کند.
امیدواریم با نوشیدن این قهوه چیزی فراتر از لذت را تجربه کنید؛ زیرا ما همه دقت و عشق خود را برای تهیه این محصول به کار برده‌ایم.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *