توضیحات آگهی
برشته کاری قهوه می کافه
کارخانه تخصصی قهوه
شرکت بازرگانی و صادرکننده قهوه
لاین های تخصصی مناسب کافه ها
مشاوره و پشتیبانی فنی
لاین ترکیب تخصصی میکسولوژی (اسپرسو):
این لاین، ترکیبی اسپشیالیتی با امتیاز +82 از آمریکای لاتین و شرق آفریقا، پس از برشته کاری تخصصی، دیفکت گیری، ترکیب و دیگس شده است
قهوه ال ورجل گواوا بنانا :
می کافه برای دوستداران قهوه عربیکا ، یک قهوه منحصر به فرد، از جوره کاتورا زرد و قرمز و با فرآوری نچرال آناروبیک تهیه و تولید کرده است.
یک قهوه تخصصی میکرولات، امتیاز بالای ۸۹ و انفجار طعم یادهای استوایی! گل سرسبد ورجل استیت در تولیما کلمبیا…
جرعه ای از این قهوه احتمالاً در ابتدا به ساکن با اسیدیته ی میوه های استوایی شما را متعجب خواهد کرد؛
تا این که طعم یاد هایی مانند(آناناس، نکتار گواوا، چوکوبنانا، چری کولا، تمشک و با پایانی فندقی از راه می رسد و بر این همبستگی و زیبایی کمال می بخشد
قهوه زامبیا کاتشی :
یک قهوه اسرار آمیز از جنوب آفریقا و از کشور زامبیا، تحفه ای کمیاب با فرآوری طبیعی که امتیاز بالای ۸۷ رو از انجمن قهوه تخصصی کسب کرده….
این قهوه تخصصی تک خاستگاه از جوره کاتیمور و با اسیدیته ای شیرین، رایحه سوپر فروتی و با پایانی کاملا واضحِ و تروپیکال هست….
زامبیا کاتشی طعم یادهای نسبتا پیچیده ای داره اما تدریجا هر جرعه ای که مینوشیم یادآور آلوبخارا، کشمش طلایی، توت سفید، وانیل و در پایان نشانه های جذابی از آناناس داره…
هیچ کاراکتر طعمی غالبتر از دیگری نیست؛ طوری که تعادل طعمی فنجان قهوه شگفت زدهتان خواهد کرد.
اسیدیته قهوه رو به بالاست اما شیرینی موجود، آن را خوشایند و مطبوع می کند و به آن تکامل می بخشد…
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.