برشته کاری قهوه لوما
لوما آرمان شهری است برای دوست داران قهوه. بعد از سال ها فعالیت در صنعت قهوه تصمیم گرفتیم
در انتهای سال ١۴٠١ شکلی تازه از فعالیت در زمینه برشته کاری و کار علمی را شروع کنیم.
به نحوی که همراه با علم روز دنیا در صنعت قهوه همگام باشیم. همچنین نیاز های بومی و فرهنگی را در نظر خواهیم گرفت
و به شکلی پویا به فعالیت خود ادامه خواهیم داد. لوما از یک رویا شکل گرفته و پرتویی از زندگیست
برای همین می کوشیم که فنجانی رویایی به شما هدیه دهیم تا شما هم رویای خود را بنوشید.
فاروس
فاروس ترکیبی عربیکا روبوستا بر پایه عربیکا (۶۰٪ عربیکا، ۴۰٪ ربوستا) که از مناطق آمریکا و آفریقا جمع آوری شده فرآوری دانه ها طبیعی و شسته است
اسیدیته اندک تنواری بالا و تلخی متوسط به بالا از شاخصه های این قهوه است. طعمیاد های این قهوه نیز ادویه و شکلاتی و آجیلی است.
نیرا
نیرا ترکیبی صددرصد عربیکا است با فرآوری شسته و طبیعی که دانه های آن از مناطق آمریکا و آفریقا متشکل شده
تلخی آن اندک و اسیدیته متوسط به بالا دارد همراه با تنواری متوسط طعم یاد های این قهوه شکلاتی و مرکباتی است.
تیار
تیار قهوهی ترکیبی عربیکا و ربوستا است، بر پایه عربیکا (۸۰٪ عربیکا، ۲۰٪ ربوستا) دانه های این قهوه ترکیبی از مناطق آمریکای جنوبی و آسیاست فرآوری آن نیز طبیعی و شسته است.
تنواری متوسط به بالا، اسیدیته و تلخی متوسطی دارد. همچنین طعم یاد های آجیلی مرکباتی و کاراملی از مشخصه های این قهوه است.
اتیوپی گوجی
یک قهوه نچرال با طعم یاد های میوه ای و شکلاتی از منطقه گوجی ارومیا. این قهوه دارای شیرینی بالا اسیدیته متوسط و کاملا پیچیده است
لوما به معنی پرتو نور آرمانشهری برای عاشقان قهوه است محلی از جنس رویا. لوما در سخت ترین روز های ما متولد شد
و شاید این نشانه ای است که هنوز میتوان آرزو کرد ، در خیال غرق شد و به آینده ای روشن امیدوار بود.
برشته کاری قهوه لوما