برشته کاری قهوه هرا
برخی از محصولات :
Black Cube Season
GUATEMALA | El Morito
Score 90.11
Origin: Guatemala
Processing: fully washed
Altitude: 2350 m.a.s.l
Varital: Gesha
Flavor note: Mulberry, Mango, Cranberry, Nuts, pineapple
Rank 2 Cup Of Excellence
قهوهی گواتمالا اِلموریتو از فصل #black_cube
امتیاز: ۹۰.۱۱
خاستگاه:گواتمالا
روش فرآوری: شسته
ارتفاع کشت: ۲۳۵۰ متر
زیرگونه: گیشا
طعم یاد: شاهتوت ، انبه ، زغال اخته، اجیلی ، آناناس
رتبهی دوم cup of excellence کشور گواتمالا
Black Cube Season
INDONESIA | BANJARNEGARA
Score 90.25
Origin: Indonesia
Processing: Wine Process
Altitude: 1200 m.a.s.l
Varital:Java
Flavor note: Wine, Coconibs, Rose, Nuts, Blue Berry, Strawberry, Vanilla
قهوهی اندونزی بانجارنگارا از فصل #black_cube
امتیاز: ۹۰.۲۵
خاستگاه: اندونزی
روش فرآوری: شرابی
ارتفاع کشت: ۱۲۰۰ متر
زیرگونه: جاوا
طعم یاد: ..، رز، آجیل، بلوبری، توت فرنگی، وانیل
Black Cube Season
COLOMBIA | GESHA MARCELA
Score 90
Origin: Colombia
Processing: Carbonic maceration
Altitude: 1900 m.a.s.l
Varital: Gesha
Flavor note: Floral, Feijoa, Lulo, Strawberry
قهوهی کلمبیا گیشا مارسلا از فصل #black_cube
امتیاز: ۹۰
خاستگاه: کلمبیا
روش فرآوری: غوطهوری کربنی
ارتفاع کشت: ۱۹۰۰ متر
زیرگونه: گیشا
طعم یاد: گلی، فوجی، لولو، توت فرنگی
Black Cube Season
COLOMBIA | 703
Score 90.25
Origin: Colombia
Processing: Natural anaerobic
Altitude: 1750-1800 m.a.s.l
Varital: Caturra-Colombia
Flavor note: Passion Fruit, Prunes, Black Berry, Dried Fruits
قهوهی کلمبیا ۷۰۳ از فصل #black_cube
امتیاز: ۹۰.۲۵
خاستگاه: کلمبیا
روش فرآوری: طبیعی بیهوازی
ارتفاع کشت: ۱۷۵۰-۱۸۰۰ متر
زیرگونه: کاتورا-کلمبیا
طعم یاد: پشن فروت، آلو، توت سیاه، میوههای خشک
Black Cube Season
COLOMBIA | Microlot 729
Score 90
Origin: Colombia
Processing: Natural Anaerobic
Altitude: 1800 m.a.s.l
Varital: Yellow Caturra
Flavor note: Notes of lulo, Blueberry, Grapefruit & Berries
قهوهی کلمبیا ۷۲۹ از فصل #black_cube
امتیاز: ۹۰
خاستگاه: کلمبیا
روش فرآوری: طبیعی بیهوازی
ارتفاع کشت: ۱۸۰۰ متر
زیرگونه: یلو کاتورا
طعم یاد: لولو، بلوبری، گریپ فروت و توتها
Black Cube Season
GUATEMALA | El Morito
Score 90.11
Origin: Guatemala
Processing: fully washed
Altitude: 2350 m.a.s.l
Varital: Gesha
Flavor note: Mulberry, Mango, Cranberry, Nuts, pineapple
Rank 2 Cup Of Excellence
قهوهی گواتمالا اِلموریتو از فصل #black_cube
امتیاز: ۹۰.۱۱
خاستگاه:گواتمالا
روش فرآوری: شسته
ارتفاع کشت: ۲۳۵۰ متر
زیرگونه: گیشا
طعم یاد: شاهتوت ، انبه ، زغال اخته، اجیلی ، آناناس
رتبهی دوم cup of excellence کشور گواتمالا
Black Cube Season
INDONESIA | BANJARNEGARA
Score 90.25
Origin: Indonesia
Processing: Wine Process
Altitude: 1200 m.a.s.l
Varital:Java
Flavor note: Wine, Coconibs, Rose, Nuts, Blue Berry, Strawberry, Vanilla
قهوهی اندونزی بانجارنگارا از فصل #black_cube
امتیاز: ۹۰.۲۵
خاستگاه: اندونزی
روش فرآوری: شرابی
ارتفاع کشت: ۱۲۰۰ متر
زیرگونه: جاوا
طعم یاد: ..، رز، آجیل، بلوبری، توت فرنگی، وانیل