قهوه چی

برشته کاری قهوه هرا

وبلاگ

۴ فروردین ۱۴۰۳
قهوه چی
برشته کاری قهوه هرا

برشته کاری قهوه هرا

برشته کاری قهوه هرا

 

برخی از محصولات :

Black Cube Season

‏GUATEMALA | El Morito
‏Score 90.11

‏Origin: Guatemala
‏Processing: fully washed
‏Altitude: 2350 m.a.s.l
‏Varital: Gesha
‏Flavor note: Mulberry, Mango, Cranberry, Nuts, pineapple

‏Rank 2 Cup Of Excellence

‏‎قهوه‌ی گواتمالا اِل‌موریتو از فصل #black_cube
‏‎امتیاز: ۹۰.۱۱
‏‎خاستگاه:گواتمالا
‏‎روش فرآوری: شسته
‏‎ارتفاع کشت: ۲۳۵۰ متر
‏‎زیرگونه: گیشا
‏‎طعم یاد: شاهتوت ، انبه ، زغال اخته، اجیلی ، آناناس

‏‎رتبه‌ی دوم cup of excellence کشور گواتمالا

 

Black Cube Season

‏INDONESIA | BANJARNEGARA
‏Score 90.25

‏Origin: Indonesia
‏Processing: Wine Process
‏Altitude: 1200 m.a.s.l
‏Varital:Java
‏Flavor note: Wine, Coconibs, Rose, Nuts, Blue Berry, Strawberry, Vanilla

‏‎قهوه‌ی اندونزی بانجارنگارا از فصل #black_cube
‏‎امتیاز: ۹۰.۲۵
‏‎خاستگاه: اندونزی
‏‎روش فرآوری: شرابی
‏‎ارتفاع کشت: ۱۲۰۰ متر
‏‎زیرگونه: جاوا
‏‎طعم یاد: ..، رز، آجیل، بلوبری، توت فرنگی، وانیل

 

 

Black Cube Season

‏COLOMBIA | GESHA MARCELA
‏Score 90

‏Origin: Colombia
‏Processing: Carbonic maceration
‏Altitude: 1900 m.a.s.l
‏Varital: Gesha
‏Flavor note: Floral, Feijoa, Lulo, Strawberry

‏‎قهوه‌ی کلمبیا گیشا مارسلا از فصل #black_cube
‏‎امتیاز: ۹۰
‏‎خاستگاه: کلمبیا
‏‎روش فرآوری: غوطه‌وری کربنی
‏‎ارتفاع کشت: ۱۹۰۰ متر
‏‎زیرگونه: گیشا
‏‎طعم یاد: گلی، فوجی، لولو، توت فرنگی

 

 

‏Black Cube Season

‏COLOMBIA | 703
‏Score 90.25

‏Origin: Colombia
‏Processing: Natural anaerobic
‏Altitude: 1750-1800 m.a.s.l
‏Varital: Caturra-Colombia
‏Flavor note: Passion Fruit, Prunes, Black Berry, Dried Fruits

‏‎قهوه‌ی کلمبیا ۷۰۳ از فصل #black_cube
‏‎امتیاز: ۹۰.۲۵
‏‎خاستگاه: کلمبیا
‏‎روش فرآوری: طبیعی بی‌هوازی
‏‎ارتفاع کشت: ۱۷۵۰-۱۸۰۰ متر
‏‎زیرگونه: کاتورا-کلمبیا
‏‎طعم یاد: پشن فروت، آلو، توت سیاه، میوه‌های خشک

 

Black Cube Season

‏COLOMBIA | Microlot 729
‏Score 90

‏Origin: Colombia
‏Processing: Natural Anaerobic
‏Altitude: 1800 m.a.s.l
‏Varital: Yellow Caturra
‏Flavor note: Notes of lulo, Blueberry, Grapefruit & Berries

‏‎قهوه‌ی کلمبیا ۷۲۹ از فصل #black_cube
‏‎امتیاز: ۹۰
‏‎خاستگاه: کلمبیا
‏‎روش فرآوری: طبیعی بی‌هوازی
‏‎ارتفاع کشت: ۱۸۰۰ متر
‏‎زیرگونه: یلو کاتورا
‏‎طعم یاد: لولو، بلوبری، گریپ فروت و توت‌ها

‎‏

 

Black Cube Season

‏GUATEMALA | El Morito
‏Score 90.11

‏Origin: Guatemala
‏Processing: fully washed
‏Altitude: 2350 m.a.s.l
‏Varital: Gesha
‏Flavor note: Mulberry, Mango, Cranberry, Nuts, pineapple

‏Rank 2 Cup Of Excellence

‏‎قهوه‌ی گواتمالا اِل‌موریتو از فصل #black_cube
‏‎امتیاز: ۹۰.۱۱
‏‎خاستگاه:گواتمالا
‏‎روش فرآوری: شسته
‏‎ارتفاع کشت: ۲۳۵۰ متر
‏‎زیرگونه: گیشا
‏‎طعم یاد: شاهتوت ، انبه ، زغال اخته، اجیلی ، آناناس

‏‎رتبه‌ی دوم cup of excellence کشور گواتمالا

 

Black Cube Season

‏INDONESIA | BANJARNEGARA
‏Score 90.25

‏Origin: Indonesia
‏Processing: Wine Process
‏Altitude: 1200 m.a.s.l
‏Varital:Java
‏Flavor note: Wine, Coconibs, Rose, Nuts, Blue Berry, Strawberry, Vanilla

‏‎قهوه‌ی اندونزی بانجارنگارا از فصل #black_cube
‏‎امتیاز: ۹۰.۲۵
‏‎خاستگاه: اندونزی
‏‎روش فرآوری: شرابی
‏‎ارتفاع کشت: ۱۲۰۰ متر
‏‎زیرگونه: جاوا
‏‎طعم یاد: ..، رز، آجیل، بلوبری، توت فرنگی، وانیل

 

برشته کاری قهوه هرا

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *