سالنکار یا ویتر بیشتر بدانیم
سالن کار به انگلیسی ویتر یا ویترس waiter به کسی گفته میشود که در یک رستوران یا یک کافی شاپ و گاهی در خانه های شخصی کار میکند
و با تهیه و ارائه مواد غذایی و نوشیدنی و سرویس به مشتریان برحسب درخواست آن ها خدمترسانی میکند.
نقش یک سالنکار یا ویتر در یک رستوران بسیار مهم است و باید همیشه به بذل توجه و کمک به مهمانان بپردازد.
هر پرسنلی در کافه یا رستوران طبق قوانین و دستورالعملهایی که توسط مدیر توسعه یافته کار میکند.
بسیاری از رستورانها یونیفرمی خاص را برای کارکنان خود انتخاب میکنند که پیشخدمتان باید آنها را بپوشند.
بخش عمده یا جزئی از درآمد یک پیشخدمت ممکن است از طریق دریافت انعام تأمین شود که به آن تیپ هم گفته میشود
و به طور گسترده بنابه آداب و رسوم مختلف از کشوری به کشور دیگر متفاوت است.