برشته کاری قهوه بلک شوگر
از مزرعه تا یک کاپ قهوه در دستان شما…
بنا بر تخصص ، عشق و جریانات روزمره ها
فلسفه ای از سفیدی و سیاهی
ما با شما زندگی خواهیم کرد
« روستری شکر سیاه »
“تیم شکر سیاه همیشه در تلاش است تا به شما بهترین تجربه را ارائه دهد، و این بار در فصل سرما ، با افتخار به شماقهوههای منجمد شده را تقدیم میکنیم
قهوه های ما از سری منجمد با انتخاب دقیق از مبدا به کمک سعید عبدی نصب و وسواس تهیه و رست میشوند.
این قهوهها به واسطه ی کیفیت استثنایی و تولید محدودشان از ارزش بالاتری برخوردارند. بعد از پروسه رست دقیق، هر کاپ از قهوههای ما با دقت و توجه بیپایان بارها آزمایش و ارتقاء مییابد.
برخی محصولات :
فانکی بلند
مشخصات قهوه
منطقه کشت: آفریقای شرقی و آمریکای جنوبی | East Africa & South America
زیرگونه: هیرلوم و یلو بوربون | Heirloom & Yellow Bourbon
روش فرآوری: تخمیر بیهوازی و عسلی | Natural Anaerobic & Honey
طعم یادها: شکلات پرتقالی، فندق، بیسکوئیت لوتوس
چقدر یک ترکیب قهوه میتواند سورپرایز کننده باشد؟
فانکی بلند بلک شوگر آمده است تا علاقهمندان به قهوهی تخصصی باکیفیت را سرگرم نگه دارد! ترکیبی از دانههای عربیکا با فرآوریهای تجربی تخمیر بیهوازی و فرآوری عسلی.
ترکیب سیاه و سفید
مشخصات قهوه
منطقه کشت: آفریقای شرقی و آمریکای جنوبی | East Africa & South America
زیرگونه: خودرو و کاتورا | Caturra & Landrace
روش فرآوری: طبیعی و شسته | Natural & Washed
طعم یادها: کارامل، شکلات، فندق، بیسکوییت کره
بهترینهای هر دو دنیای عربیکا و ربوستا در این ترکیب جذاب
کاملاً از دانههای قهوه با کیفیت بالا و برداشت فصلی سال ۲۰۲۳ تهیه شده است. با دقت و یکنواختی بالا برشته شده است
و دانههای معیوب پاکسازی شدهاند و جذابیت را به شیر مورد علاقهتان میافزاید.
این ترکیب با معیارهای سرو در یک کافهی تخصصی و حتی فراتر کاملاً همخوانی دارد ولی میتوانید از آن برای تهیه نوشیدنی مورد علاقهتان با اسپرسوسازهای خانگی نیز بهره ببرید.
ترکیب سفید
مشخصات قهوه
منطقه کشت: آفریقای مرکزی و آمریکای جنوبی | East Africa & South America
زیرگونه: هیرلوم و کاتورا | Caturra & Landrace
روش فرآوری: طبیعی و شسته | Natural & Washed
طعم یادها: شکر قهوه ای، شکلات شیرین، بادام، متعادل
بهترین انتخاب به عنوان اسپرسو یا به عنوان پایه شیر.
ترکیب سفید بلک شوگر، یک ترکیب مدیوم رُست متعادل، از دانههای ۱۰۰ درصد عربیکای تخصصی هست.
به دقت برشته شده است تا تجربه نوشیدن قهوه روزانه شما را ارتقا دهد. این ترکیب آمده است تا اسپرسو خورهای حرفهای را راضی نگه دارد.
ترکیبی از طعمیادهای کاراملی و میوهای بهمراه اسیدیتههای بالا و قابل تشخیص، از ویژگیهای اصلی این ترکیب پرطرفدار است.
این ترکیب با وسواس خاصی برشته و از هرگونه دانهی معیوبی (defect) پاکسازی (sort) شده است.
این ترکیب با معیارهای سرو در یک کافهی تخصصی و حتی فراتر کاملاً همخوانی دارد ولی میتوانید از آن برای تهیه نوشیدنی مورد علاقهتان با اسپرسوسازهای خانگی نیز بهره ببرید.
قهوه های مناسب اسپرسو :
اتیوپی هامبلا نچرال
کلمبیا دیکف (بدون کافئین)
برزیل سانتا ایناسیا
کلمبیا مونته بلانکو
زامبیا کاتشی
کلمبیا هویلا
اتیوپی هامبلا انئروبیک
کلمبیا گواوا
بروندی بوسیندی
برزیل فاین کاپ
اتیوپی سیداما
ترکیب سیاه و سفید
ترکیب سفید