قهوه چی

برشته کاری نئو کافی

قهوه

۴ فروردین ۱۴۰۳
قهوه چی
برشته کاری نئو کافی

برشته کاری نئو کافی

برشته کاری نئو کافی

 

برشته کاری و فروش قهوه های تخصصی و تجاری

کشور کاستاریکا از شبکه گسترده‌ای از مناطق کوهستانی و رشته کوه تشکیل شده است.

بیش‌تر قهوه‌های تخصصی این ناحیه در ارتفاع بین ۱۲۰۰ تا ١٧٠٠ متری رشد می‌کنند. آتشفشان‌های این کشور، منبع بی‌نظیری از خاک‌های غنی از مواد مغذی هستند.

اگر تعداد آتشفشان‌های کاستاریکا مثل پواس، ایرازو و باروا را در نظر بگیرید، متوجه شرایط بسیار عالی برای رشد قهوه در این کشور خواهید شد.

 

منطقه TARRAZU

شاید ‌این منطقه، شناخته شده‌ترین منطقه رشد قهوه در کاستاریکا است.
در‌ این منطقه اغلب نوع قهوه Caturra و Catuai در زیر سایه‌ها و در ارتفاعات 1.200-1.900 متر بالاتر از سطح دریا رشد می‌کنند.
نواحی فرعی بسیاری در ‌این منطقه وجود دارند که ویژگی‌ها و طعم‌های‌های پیچیده‌ای به قهوه می‌بخشند.
زمان برداشت قهوه در این مناطق از نوامبر تا مارس انجام می‌گیرد.

جنبه های طعمی که میتوانید در یک فنجان ، قهوه کاستاریکایی داشته باشید :
طعمی شبیه شکر قهوه‌ای یا شیرین عسل
غنی، شیرین و پیچیده
نت‌های مرکبات، شکلات، آجیل یا میوه‌های استوایی
اسیدیته کم تا متوسط
رایحه قوی، تند، معطر و شیرین

 

Colombia Granja Paraiso 92

پروسس خاص این قهوه در ۱۰ مرحله انجام
شده :

برداشت دست چین شده

انتخاب بر اساس اندازه

انتخاب بر اساس چگالی

عقیم سازی دانه با اب اوزون دار

عقیم سازی با نور فرابنفش

قهوه در آب ۹۰ درجه سانتیگراد در آب غوطه
ور می شود تا شیرینی گیلاس را برجسته کند.

اولین تخمیر گیلاس به مدت ۳۲ ساعت

پالپ گیلاس

تخمیر بی هوازی گیلاس به مدت ٦٢ ساعت در بیوراکتورهای تخمیری با دریچه تسکین در
دمای ٢٠ درجه سانتیگراد

خشک کردن به مدت ٤٨ ساعت در دمای
٤٠ درجه سانتیگراد.

 

 

brazil cerado
طعم یاد قهوه عربیکا برزیل سرادو دارای بادی یا تن واری متوسط رو به بالا ، اسیدیته و تلخی کم و شیرینی متوسط به همراه طعم یادهای شکلاتی و پرتقال می باشد.

عطر و بویی که دارد مانند ادویه و آجیل می باشد.مصرف
مناسب برای اسپرسو ونوشیدنی های ترکیب با شیر

colombia????????????????

محیط منحصر به فرد کلمبیا آن را به یکی از متنوع ترین کشورهای جهان تبدیل کرده است.

خاک آتشفشانی و کوه های بلند آن در واقع به کیفیت قهوه آن کمک می کند. رشته کوه آند از کلمبیا می گذرد و فضای رشد بهینه را فراهم می کند.

به طور معمول، شما احتمالاً سعی نمی کنید محصولات کشاورزی را در یک کوه پرورش دهید، اما این ارتفاع بالا برای دانه های قهوه عالی است.
دانه های قهوه کلمبیایی وقتی در ارتفاعات بالا تا ارتفاع 6400 فوتی کاشته می شوند، اسیدی تر می شوند و طعم بهتری دارند.

مناطق شمالی کلمبیا با دماهای بالا و ارتفاعات پایین ، قهوه های درشت با بادی بالا و روشنی کمتر عرضه میکند .

کمربند قهوه مرکزی که حجم عظیم تولید قهوه را دارد قهوه ای با نت های آجیلی ملایم و شیرینی زیاد و اسیدیته کم تولید میکند .

حوزه های جنوب غربی مزارع مرتفع تری دارند و سبب اسیدیته پیچیده تر و افزایش عطر گل در مشخصات طعمی میشود .

برشته کاری نئو کافی

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *