قهوه چی

برشته کاری قهوه پیک

قهوه

۴ فروردین ۱۴۰۳
قهوه چی
برشته کاری قهوه پیک

برشته کاری قهوه پیک

برشته کاری قهوه پیک

 

دی ماه ۱۳۹۴، در شهر مشهد، کافه روستری پیک را توسط نیروهای آموزش دیده و حرفه‌ای و با هدف ارائه قهوه‌ های تازه برشته شده

و عصاره‌گیری تخصصی با به‌روزترین دستگاه‌ها راه‌اندازی کردیم.

 

در سال ۱۳۹۶ با راه‌اندازی و انتقال بخش روستری به شهرک صنعتی، و راه‌اندازی و افتتاح بخش بیکری در سال ۱۳۹۹، کافه پیک رشد و توسعه پیدا کرد.

هدف ما در مجموعه پیک ارائه قهوه برای مصارف خانگی و کافی‌شاپی و همچنین ارائه تخصصی قهوه در مجموعه کافه‌های پیک است.

 

 

برخی محصولات :

قهوه بالانس
این قهوه ترکیبی از 50% روبوستا هند و 50% عربیکا برزیل با درجه روست متوسط رو به تیره با غلظت زیاد و تلخی و ترشی متوسط می باشد.

قهوه برزیل 100 در عربیکا
طعم یادها : این قهوه دارای بادی یا تن‌واری متوسط به بالا- اسیدیته و تلخی کم و شیرینی متوسط به همراه طعم یادهای آجیلی و شکلاتی می باشد .

مناسب برای اسپرسو و ترکیب با شیر

قهوه کلمبیا
منطقه کشت:کالداس

زیرگونه (جوره) :کاتورا-کاستیو

ارتفاع:1200 – 2000

روش فراوری:شسته

طعم یادها :کشمش-آلوخشک-کارامل

درجه رست:مدیوم

 

Colombia Salgar

کشور:کلمبیا

زیرگونه (جوره) :کاتیمور

ارتفاع:1680 متر از سطح دریا

روش فراوری:شسته

طعم یادها :نیشکر-پرتغال-کاکائو

درجه رست:مدیوم

 

 

Colombia Supremo

کشور:کلمبیا

زیرگونه (جوره) :کاتورا-تیپیکا

ارتفاع:1700 متر از سطح دریا

روش فراوری:شسته

درجه رست:مدیوم

 

شعبه یک: بلوار وکیل آباد، بین وکیل آباد ۴۳ و ۴۵ – تلفن ۰۵۱۳۸۶۷۹۷۹۷

شعبه دو: بلوار سجاد، بین سجاد ۲۰ و ۲۲ – تلفن ۰۵۱۳۶۰۴۱۰۸۴

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *