برشته کاری قهوه پیک
دی ماه ۱۳۹۴، در شهر مشهد، کافه روستری پیک را توسط نیروهای آموزش دیده و حرفهای و با هدف ارائه قهوه های تازه برشته شده
و عصارهگیری تخصصی با بهروزترین دستگاهها راهاندازی کردیم.
در سال ۱۳۹۶ با راهاندازی و انتقال بخش روستری به شهرک صنعتی، و راهاندازی و افتتاح بخش بیکری در سال ۱۳۹۹، کافه پیک رشد و توسعه پیدا کرد.
هدف ما در مجموعه پیک ارائه قهوه برای مصارف خانگی و کافیشاپی و همچنین ارائه تخصصی قهوه در مجموعه کافههای پیک است.
برخی محصولات :
قهوه بالانس
این قهوه ترکیبی از 50% روبوستا هند و 50% عربیکا برزیل با درجه روست متوسط رو به تیره با غلظت زیاد و تلخی و ترشی متوسط می باشد.
قهوه برزیل 100 در عربیکا
طعم یادها : این قهوه دارای بادی یا تنواری متوسط به بالا- اسیدیته و تلخی کم و شیرینی متوسط به همراه طعم یادهای آجیلی و شکلاتی می باشد .
مناسب برای اسپرسو و ترکیب با شیر
قهوه کلمبیا
منطقه کشت:کالداس
زیرگونه (جوره) :کاتورا-کاستیو
ارتفاع:1200 – 2000
روش فراوری:شسته
طعم یادها :کشمش-آلوخشک-کارامل
درجه رست:مدیوم
Colombia Salgar
کشور:کلمبیا
زیرگونه (جوره) :کاتیمور
ارتفاع:1680 متر از سطح دریا
روش فراوری:شسته
طعم یادها :نیشکر-پرتغال-کاکائو
درجه رست:مدیوم
Colombia Supremo
کشور:کلمبیا
زیرگونه (جوره) :کاتورا-تیپیکا
ارتفاع:1700 متر از سطح دریا
روش فراوری:شسته
درجه رست:مدیوم
شعبه یک: بلوار وکیل آباد، بین وکیل آباد ۴۳ و ۴۵ – تلفن ۰۵۱۳۸۶۷۹۷۹۷
شعبه دو: بلوار سجاد، بین سجاد ۲۰ و ۲۲ – تلفن ۰۵۱۳۶۰۴۱۰۸۴