قهوه چی

آشپز و سر آشپز

وبلاگ

۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۰
قهوه چی
آشپز و سر آشپز

آشپز و سر آشپز

آشپز و سر آشپز

آشپزی یک شغل است و فرد آشپز کار تهیه و آماده‌سازی غذا را به عهده دارد.

در بعضی از کشورها مانند آلمان، اتریش، سوئیس و کانادا برای کسب عنوان آشپزی، فرد باید بعد از سه سال کارآموزی در آزمونی شرکت کند

و در صورت قبولی در آزمون مورد نظر می‌تواند این عنوان را کسب کند.

سرآشپز :

سرآشپز فردی است که در یک رستوران یا آشپزخانه بزرگ مثل آشپزخانه‌های غذاخوریها، هتلها، کشتی‌ها، غذاخوری جاهای نظامی و غیره،

به صورت حرفه‌ای آشپزی می‌کند و سرپرستی آشپزهای دیگر را به عهده دارد.

افراد به‌نام در این حرفه کسانی مانند جیمی اولیور، اندرو زیمرن ، آنتونی بوردین هستند.

آشپز خانگی :

آشپز خدمتکار یا آشپز خانگی به خدمتکارانی گفته می‌شود که در خانه‌ ها یا خانه‌ های بزرگ کار آشپزی را انجام می‌دهند

و این افراد معمولاً زن هستند و گاهی برای سرآشپزی خانه‌ های بزرگ از آشپزهای مرد استفاده میشود

وظیفهٔ آن‌ها تهیه وعده‌های غذایی روزانه برای اهالی خانه است و گزارش تهیه غذا را به بانوی خانه ارائه می‌دهند.

اشتراک گذاری
برچسب‌ها:

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *