قهوه چی

kar dar cafe

وبلاگ

۷ خرداد ۱۴۰۰
قهوه چی
kar dar cafe

kar dar cafe

kar dar cafe کار در کافه

در این سایت شما می‌توانید تمام آگهی های استخدام در شهر تهران را مشاهده کنید

استخدام سالن کار تهران / تمام محله های تهران و شهرستان ها

استخدام سالن کار جهت رستوران ترکی در تهران

kar dar cafe کار در کافه

استخدام سالنکار جهت کار در رستوران در تهران

استخدام ظرفشوی

استخدام سالن کار در تهران

کار در رستوران تهران امروز

آگهی استخدام تالار پذیرایی تهران

استخدام ویتر تهران

استخدام گارسون

استخدام رستوران

کار در رستوران  kar dar Restaurant

غذا خوری یا رستوران (به فرانسوی: Restaurant) نوعی فروشگاه یا واحد صنفی است

که در آن خوراک و نوشیدنی ارائه و در همان‌جا صرف می‌شود. مطلوبیت خوراک ارائه‌ شده، چیدمان مناسب، تمیزی، قیمت، کیفیت غذا و خدمات و… می‌تواند

در کیفیت رستوران و شهرت آن نقش مهم داشته باشد.

گاهی ممکن است غذاخوری‌ ها، بخشی از یک واحد بازرگانی و جهانگردی بزرگ‌ تر باشند، مانند فروشگاه‌ ها

انواع کار در کافه  kar dar cafe

سفره‌خانه
سفره‌خانه یا سفره خونه گونه‌ ای از رستوران با محیط و معماری سنتی ایرانی است که در آن خوراکهای سنتی ایرانی پخت و ارائه می‌شود.

طباخی
طباخی (در اصطلاح عامیانه: کله‌ پزی) گونه‌ای از غذاخوری سنتی ایرانی است که در آن غذاهای سنگین و پرحجم

مانند کله‌پاچه، خوراک مغز، خوراک زبان و … ارائه می‌شود.

دیزی‌ سرا
مکان ای است که به صورت خاص و حرفه‌ای به عرضه و توزیع نوعی خوراک سنتی ایرانی به نام دیزی(آبگوشت) می‌پردازد..

و معمولاً در ظروف ای سفالی و لعابدار طبخ آماده و سرو می‌شود که به دیزی سنگی معروف است آبگوشت(شوربا یا دیزی یا پیتی) یکی از غذاهای سنتی ایران است.

در طبخ آبگوشت از گوشت و دنبه گوسفند، گوجه فرنگی (و یا رب گوجه فرنگی) و برخی حبوبات از قبیل نخود و لوبیا استفاده می‌شود.

خوراکی رقیق که از پختن گوشت و پیاز و سیب زمینی و حبوبات درست می‌شود که در دو مرحله می‌خورند اول آب آن را با تکه‌های نان مخلوط نموده، می‌خورند (تلیت).

بقیه مواد را می‌توان با گوشت‌کوب کاملاً کوبیده یا نکوبیده با نان، پیاز و چاشنی مانند ترشی و سبزی خوردن میل می‌کنند(گوشت کوبیده).

در صورت پخته شدن در ظروف سنگی آن را دیزی سنگی می‌نامند.

برخی افراد از طریق ترید کردن، نان‌های خشک را به مصرف مفید می‌رسانند. همچنین دیزی یکی از غذاهای محلی همدان به‌شمار می‌آید.

چایخانه
از مکان‌های است که عموماً به عرضه‌ای چای و دمنوش‌های ایرانی و گاه شرقی در غالبی خاص یا سنتی مانند استکان کمر باریک و رسوم خاص ارائه می‌دهد… امروزه با گسترش کافه و کافی شاپ‌ها این مکان‌ها از رونق افتاده است

چلوکبابی
چلوکبابی محل طبخ و صرف انواع چلوکباب و خورش‌های ایرانی یا جگر و دل و قلوه گوسفندی است که کباب یکی از محبوب‌ترین غذاهای ایرانی نیز در بین گردشگران‌ خارجی به حساب می‌آید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *