قهوه چی
قهوه چی
برشته کاری قهوه میترا

برشته کاری قهوه میترا

برشته کاری قهوه میترا

 

قهوه‌ تخصصی و برشته کاری میترا
کم اما کافی

 

دابایه هامبلا
زیرگونه‌های محلی اتیوپیایی با فرآوری طبیعی بی‌هوازی از منطقه‌ی خوش نام گوجی

طعم يادهای اين قهوه گلی، توت‌فرنگی، مرکبات و آلو خشک است.

 

«لوگِندو» زيرگونه بوربون با فرآوری طبيعی
از كشور كنگو محصول جديد در سبد قهوه‌های تك خاستگاه

طعم يادهای اين قهوه سيب، ميوه‌های هسته‌دار و كشمش است.

 

چاکا» تو بسته‌های ۳۳۳ و ۱۲۵ گرمی عرضه شده‌.
«چاکا»
مزرعه‌ای به نام گِشا ویلِج.
سری محصول ۰۰۶ ترکیبی از رقم‌های جذاب با فرآوری طبیعیه.
این محصول با نام «چاکا» در سبد برشته‌کاری میترا در دسترس شماست.

 

سه‌ چهار
تجربه‌ی کشف طعم قهوه در عین پیچیدگی

این ترکیب با تن‌واری بالا، اسیدیته متعادل، شیرینی زیاد و تلخی کم انتخاب اول قهوه‌خورهای حرفه‌ایه.

 

‌ ‌
شیش‌هشت
توازن طعم‌ها با حس دهانی دلنشین

شیش‌ هشت
ترکیب متعادل و پرطرفدار

تلخی مطبوع، شیرینی متوسط، اسیدیته کم و تن‌واری زیاد به همراه حس‌دهانی خوشایند و طعم‌یادهای آجیل برشته، کاکائو و ادویه‌ای دلیل پرطرفدار شدن این ترکیبه.

 

«مانانتیالس دل‌فرونتینو» تو بسته‌های ۳۳۳ و ۱۲۵ گرمی عرضه شده

«مانانتیالِس دل‌فرونتینو»
‌ ‌
زیرگونه بوربون زرد با فرآوری طبیعی از مزرعه مانانتیالس دل فرونتینو، محصول جدید برشته‌کاری میتراست.

طعم ‌یادهای این قهوه توت و بری، آلو، گلی و ميوه هاي استواییه.

«تگا اند تولا»
تگا و تولا دو مزرعه ارگانيک و دارای گواهينامه Rainforest هستند كه در آن‌ها از كود شيميايی و آفت‌كش‌ها استفاده نمی‌شود و ماهيتی زيست‌بوم‌ دوست دارند.

فرآوری اين قهوه شسته و دارای طعم‌يادهای مرکبات، گیلاس، آجیلی و شکلاتی است.

 

برشته کاری قهوه میترا

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *